Νηπιαγωγείο
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Details shows

Τα Ρεσιτάλ μου

 

Δύο μουσικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 22 & 29 Μαΐου στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους σπουδαστές των μουσικών τμημάτων του επιμορφωτικού προγράμματος και του «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» οι οποίοι, θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο ρεπερτόριο με έργα κλασικών και σύγχρονων δημιουργών. Η παρουσίαση των μουσικών έργων γίνεται σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.

Η ομάδα καθηγητών του «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» με Διευθυντή τον κ. Γιώργο Ξανθόπουλο, καθώς και οι καθηγητές του μουσικού τμήματος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» με συντονιστή τον κ. Ιωάννη Χατζή προετοίμασαν τους μαθητές και τις μαθήτριες στο πιάνο, την κιθάρα, το βιολί, το ακορντεόν, τη φλογέρα, το φλάουτο, τα ντραμς, τη μαρίμπα, το μπουζούκι και το τραγούδι.

Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από τους: Ελευθερία Ζαράκη (φωνητική και χορωδία, Άντζελα Σπανού (πιάνο), Ματίνα Μακέστα (πιάνο), Πηλεπόπη Καλαφατά (πιάνο), Τάσος Αναστασιάδης (βιολί και ορχήστρα), Enkeleida Tahiraji (βιολί), Νεκτάριος Αυγενικός (κιθάρα), Μαρία Καμπάνη (κιθάρα), Κωνσταντίνος Αναπολιτάνος (κιθάρα), Γκλόρια Ανδρουλάκη (Ακορντεόν) και Βασίλης Καραμαλής (μπουζούκι), Γιάννης Χατζής (κιθάρα) και Γιώργος Ξανθόπουλος (φλάουτο, κρουστά).

Είσοδος Ελεύθερη

 

 

 

.a...a a..a..a..