Νηπιαγωγείο
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Results says
   
Είναι υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους... Ιωάννης Μισθός - Γενικός διευθυντής ξενοδοχείου "AMATHUS BEACH"
Αγαπητέ κ. Κυριακούλη. Θεωρώ αυτονόητη υποχρέωση μου... Γιώργος Η. Ζωγραφίδης - Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
Γιατί "ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ" Τζίνα Δαβιλά, Δημοσιογράφος
Όλοι οι γονείς επιθυμούν... Καραθανάση Παρασκευή, Οδηγός ταξί.
Στο «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» είδα τα παιδιά μου να ανθίζουν... Βάσω Μπάλα - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Άκαπνο, ασφαλές και καθαρό είναι μερικά από τα... Θέκλα Διακογεωργίου, Συνταξιούχος Τραπεζικός
Γνωρίζοντας την διαδρομή των καθηγητών ιδρυτών του... Ιπποκράτης Καζουλλάκης, Φαρμακοποιός
Εκπαιδευτήριο κόσμημα στην μόρφωση των παιδιών. Σε... Μανώλης Γλυνός, Οδοντίατρος
Επόμενη Τέλος
Details says
 

Είναι υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους...

 

Για μία ακόμη χρονιά είμαστε πάλι όλοι εδώ να ευχηθούμε στα παιδιά μας να έχουν υγεία και καλή πρόοδο.

Μία ιδιαίτερη χρονιά για μας όπου σαν γονείς είχαμε την τύχη να δούμε την κόρη μας ΚΑΤΕΡΙΝΑ να αριστεύσει στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2014 πετυχαίνοντας ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία όπου την κατατάσει στους πρώτους των πρώτων Πανελλαδικώς. Και  πρόσθετη χαρά ως οικονομολόγοι από  την εισαγωγή της στην σχολή επιλογής της ως 1η στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Καλή συνέχεια στην Κατερίνα και σε όλα τα παιδιά, όπου ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιτυχίας τους πρέπει να δουν πως τώρα ένας νέος δρόμος τους ανοίγεται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μια νέα αρχή με νέους στόχους και όνειρα. Καλή τύχη.

Είναι  υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»  όπου μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, όπου δημιούργησαν εκείνο το περιβάλλον, τις συνθήκες για να αναπτύξει η Κατερίνα το ταλέντο της, τις ικανότητές της, την αριστεία της. Αν και χαμηλών τόνων η ίδια μας δίδαξε πως με συνέπεια, συνέχεια και αθόρυβα μπορεί κανείς να φτάσει στην κορυφή. Και πιστέψτε μας πως είναι αυτό όπου έχει ανάγκη ο τόπος μας σήμερα  για να ξεφύγουμε επιτέλους από την κρίση και τα επακόλουθά της .
Δουλειά χωρίς μεγάλα λόγια και παράθυρα, με συνέπεια, σύστημα και συνέχεια να αποδεικνύουμε καθημερινά την αξία μας στους άλλους λαούς και ηγέτες. Διότι η χώρα αξίζει καλύτερη τύχη.

Δεν θα αναφερθούμε συγκεκριμένα σε κάποιους καθηγητές γιατί μπορεί να αδικήσουμε κάποιους ξεχνώντας τους. Κάποιους που μπορεί να μην είναι εδώ κοντά μας σήμερα. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τον κ. Κυριακούλη και τον κ. Πρωτογεράκη  (τον φίλο Σταύρο από παλιά ) ο οποίος πίστευε και μου έλεγε πάντα πως «ό,τι και να αποφασίσει η Κατερίνα είμαι σίγουρος ότι θα αριστεύσει». Με το έργο τους και αυτοί απέδειξαν πως το «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» αναδεικνύει αξίες, πως πρωτοπωρεί σε πάρα πολλά θέματα της εκπαίδευσης και όχι μόνον.
Μακάρι να βιώσουμε κάτι ανάλογο και στην συνέχεια στην τριτοβάθμια, όσο αισιόδοξο και αν ακούγεται αυτό.

Είναι υποχρέωσή μας να δόσουμε τα εύσημα σε όλους εκείνους τους παπούδες και γιαγιάδες όπου σαν αφανείς ήρωες έτρεχαν και τρέχουν πίσω από τα παιδιά μας όταν πολλές φορές εμείς λόγω υποχρεώσεων αδυνατούμε να ανταποκριθούμε και να είμαστε εκεί.

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ λοιπόν και στον Γιάννη και Κατερίνα Ρεΐση παπού και γιαγιά της Κατερίνας όπου από το Νηπιαγωγείο μέχρι και σήμερα είναι κοντά μας συμβάλλοντας τα μέγιστα και συμμετέχοντας καθημερινά σε όλες τις χαρές, λύπες και προβληματισμούς των παιδιών μας.
Έπεται συνέχεια με την Ελένη μας, μαθήτρια 4ης Δημοτικού, φυσικά του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Καλό κουράγιο.

Και πάλι ευχαριστούμε

Οι Γονείς

Ιωάννης Μισθός
Ρείση Αναστασία

  Ιωάννης Μισθός - Γενικός διευθυντής ξενοδοχείου "AMATHUS BEACH"
a a..a..a..