Νηπιαγωγείο
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Results says
   
Είμαστε τυχεροί που τα παιδιά μας πηγαίνουν στο... Μ. Μαντζόν-Κωνσταντινίδη, Αρχιτέκτων Μηχανικός
Είναι σημαντικό να μπορεί κανείς να έχει έναν... Γιώργος Γιοφτσίδης, Dr Engineer, Γενικός Διευθυντής Metalux S.A.
Το «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» προσφέρει εκτός από υψηλής... Γιάννης Κλείδωνας, Μηχανικός
Μια από τις σημαντικότερες επιλογές μιας... Ανδρέας & Σοφία Λαμπρινού, Επιχειρηματίες
Αν λάβουμε υπόψη μας ότι το σχολικό περιβάλλον... Σάββας Καταβενός, Επιχειρηματίας
Δύο φορές περάσαμε την πόρτα του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»... Αθανάσιος Θανασιάς, Ιατρός
«Πρώτο, απ’ τα’ ανθρώπινα αγαθά, νομίζω είναι η... Μανώλης & Ρούλα Συμιακού, Οδοντίατροι
Επέλεξα το «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» από τον πρώτο χρόνο... Ευαγγελία Γόμπου –Κουτσομανώλη, Ασφαλίστρια
Αρχή Προηγ. Επόμενη Τέλος
Details says
 

Αγαπητέ κ. Κυριακούλη. Θεωρώ αυτονόητη υποχρέωση μου...

 

Αγαπητέ κ. Κυριακούλη. 

Θεωρώ αυτονόητη υποχρέωση μου, μετά την άκρως επιμελημένη παρουσίαση του βιβλίου μου «Αλίκτυπα του Αιγαίου» που έγινε στο αμφιθέατρο των εκπαιδευτηρίων σας την 1η Φεβρουαρίου 2014, να σας ευχαριστήσω από καρδιάς. Θέλω να σας παρακαλέσω να διαβιβάσετε τα θερμά μου ευχαριστήρια στους άξιους συνεργάτες σας, που ο καθένας τους εργάστηκε μεθοδικά ώστε να γίνει η παρουσίαση του βιβλίου μου ποιοτική και άρτια.

Ξεχωριστές ευχαριστίες να δώσετε στου μαθητές της θεατρικής παράστασης και της χορωδίας, τον ακορντεονίστα σας, τον τεχνικό σας, τις καθηγήτριες του θεάτρου και της μουσικής, στην υπεύθυνη της οργάνωσης κα Δήμητρα Αυγενικού και το εργατοτεχνικό προσωπικό γιατί όλοι μαζί δούλεψαν αρμονικά και αθόρυβα.

Αγαπητέ κ. Κυριακούλη.

Σε μια εποχή που η δημόσια εκπαίδευση συνεχίζει τον ολισθηρό της κατήφορο, τα εκπαιδευτήρια σας με γνώμονα την αγάπη στη γνώση, την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, αντιστέκονται σαν αναμμένες λαμπάδες στο απέραντο σκοτάδι της κρατικής, συνδικαλιστικής και ωχαδελφικής σημερινής πραγματικότητας.Λες και επιλέξατε οδηγό σας τον Καζαντζάκη που λέει: « μόνος εγώ θ’ αλλάξω τη γη αν δεν αλλάξω εγώ θα φταίω…»

Συνεχίσετε, λοιπόν με τον ίδιο ζήλο και «Αιέν Αριστεύειν». Το ζητούν οι περιστάσεις, τα παιδιά, οι γονείς και πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ, που αντιστέκονται αλληλέγγυοι στη φθορά, τον σκοταδισμό και την εξαθλίωση που τους επεβλήθη ερήμην τους. Είμαι βέβαιος ότι οι επιμελείς μαθητές των εκπαιδευτηρίων σας αποφοιτώντας, θα επαναλάβουν πολλές φορές τα λόγια του Μεγάλου Αλεξάνδρου: «Εις μεν τον πατέρα μου οφείλω το ζην, εις δε τους διδασκάλους μου το ευ ζήν». Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και δικαίωση των προσπαθειών σας και η ύψιστη προσφορά στα νιάτα της Ρόδου μας. Ευχαριστώ θερμά Γιώργος Η. Ζωγραφίδης

  Γιώργος Η. Ζωγραφίδης - Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
a a..a..a..