Νηπιαγωγείο
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Details shows

Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης 2019 και Το Μονοπάτι Λογοτεχνίας

 

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε τρεις μοναδικές εκδηλώσεις, την «Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης 2019» και στο «Το Μονοπάτι Λογοτεχνίας»

«Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης 2019»
Κυριακή 19 Μαΐου -από τις 10:00 μέχρι τις 13:00- στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και πολυδιάστατη εκδήλωση ανοιχτή σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές και φίλους του σχολείου μας. Κάθε χρόνο καταφέρνει να συγκεντρώνει μεγάλο πλήθος επισκεπτών οι οποίοι παρευρίσκονται και παραμένουν στις εγκαταστάσεις του σχολείου καθ’ όλη τη διάρκειά της. Αποτελεί την κορύφωση μιας κοπιώδους αλλά και δημιουργικής προσπάθειας που πραγματοποιείται από την αρχή σχεδόν κάθε σχολικού έτους.
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα -στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων- δραστηριότητες μαθητών των ομίλων, αλλά και ερευνητικές εργασίες που έχουν εκπονήσει μαθητές κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους.

Φέτος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και Ημερίδα
Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τον Δρ. Χρήστο Ταουσάνη, Διδάκτωρ του Αριστετελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο.

«Το Μονοπάτι της Λογοτεχνίας»
Ο μαγικός κόσμος του παιδικού βιβλίου ξεδιπλώνεται βήμα βήμα στο πιο δημοφιλές «Μονοπάτι της Λογοτεχνίας» Ένα ονειρικό ταξίδι, γνώσης και ψυχαγωγίας ανάμεσα σε αγαπημένους ήρωες και συγγραφείς. Περιπετειώδεις και απρόσμενες δραστηριότητες, αναδύονται σε κάθε «γωνιά» του σχολικού χώρου.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Το Μονοπάτι Λογοτεχνίας» έχει αποσπάσει βραβεία από εκπαιδευτικούς φορείς για τη συμβολή του στην εκπαίδευση των παιδιών καθώς επίσης και για την πρωτοτυπία του.
Επιπρόσθετα, μια πλούσια έκθεση βιβλίου στο χώρο του σχολείου φιλοδοξεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.
Είσοδος Ελεύθερη

 

 

 

a a..a..a..