Νηπιαγωγείο
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Details shows

6ο Μαθητικό Συνέδριο

 

 

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν το «6ο Μαθητικό Συνέδριο» στις εγκαταστάσεις τους.
Ειδικότερα, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθεί –από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»- το «6ο Μαθητικό Συνέδριο».
Οι μαθητές που έχουν εκπονήσει ερευνητικές εργασίες έχουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν ως «επιστήμονες» στο πλαίσιο ενός καινοτόμου μαθητικού συνεδρίου.
Παρέχεται λοιπόν η ευκαιρία σε μαθητές να συμμετάσχουν σε διαδικασία προσομοίωσης επιστημονικού συνεδρίου. Οι εργασίες των μαθητών εστιάζονται σε θέματα που σχετίζονται με τις Ανθρωπιστικές και τις Θετικές Επιστήμες, την Τεχνολογία, την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Οι εργασίες αυτές των μαθητών θα παρουσιαστούν στο κοινό και την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στο πλαίσιο της «Ανοιχτής Ημέρας Επιστήμης και Τέχνης 2019».
Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί -από τις 10:00 μέχρι το μεσημέρι- στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και πολυδιάστατη εκδήλωση ανοιχτή σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές και φίλους του σχολείου μας. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα -στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων- δραστηριότητες μαθητών των ομίλων που λειτουργούν στα Εκπαιδευτήρια, αλλά και τις ερευνητικές εργασίες που έχουν εκπονήσει μαθητές κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους.

 

 

 

 

a a..a..a..