Νηπιαγωγείο
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Details shows

Ο δρόμος προς την κορυφή

 

Για ένατη συνεχή χρονιά, τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», διοργανώνουν την εκδήλωση: «Ο δρόμος προς την κορυφή».

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, βραβεύονται οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς.
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 14 Ιουνίου στις 18:30, στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».
Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της Ρόδου που διακρίθηκαν στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «Κangaroo 2019» καθώς και οι μαθητές που διακρίθηκαν στον Διεθνή Διαγωνισμό για την αγγλική γλώσσα “Kangaroo Global Linguistics”. Επίσης, θα βραβευτούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που κατά το σχολικό έτος 2018-2019 απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με τίτλο: «Διεπιστημονικότητα: Προκλήσεις για Νέες Κατευθύνσεις στην Έρευνα» από την κ. Κατερίνα Θ. Φραντζή, Καθηγήτρια Πληροφορικής-Επεξεργασίας Σωμάτων Κειμένων και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Πρόεδρος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Είσοδος Ελεύθερη.

 

 

 

a a..a..a..