Νηπιαγωγείο
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Details shows

Ελληνική Επανάσταση: Προσεγγίσεις και Ερμηνείες

 

Poster

Invitation

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν σχολική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου.

 

Ελληνική Επανάσταση: Προσεγγίσεις και Ερμηνείες

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δικτυακά.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 στις 11:00 π.μ

Για να εισέλθετε στην εκδήλωση ο σύνδεσμος είναι:

 

Είσοδος στη σχολική εκδήλωση *

 

Είσοδος ελεύθερη

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

•            Παρουσίαση ιστορικών γεγονότων από μαθητές.

•            Συζήτηση με τους προσκεκλημένους:

Παναγιώτη Κιμουρτζή,  Τακτικό Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ο κύριος Κιμουρτζής διδάσκει Νεότερη Ελληνική Ιστορία, Ιστορία της Εκπαίδευσης και Εκπαιδευτική Πολιτική. Διατελεί Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Ιστορικών της Εκπαίδευσης. Διευθύνει το Ιστορικό Αρχείο του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Σεμινάριο Cine-Science.

Σωτήρη Ντάλη,  Αναπληρωτή Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ο κύριος Ντάλης διδάσκει διεθνείς σχέσεις - διεθνή πολιτική και ευρωπαϊκή ενοποίηση στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι δημιουργός  της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική και διευθύνει επίσης τη σειρά «Διεθνής και Ευρωπαϊκή Πολιτική» των εκδόσεων Παπαζήση.

 

*Για να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις εάν δεν έχετε την εφαρμογή Teams επιλέξτε «Join on the web instead» (Συμμετοχή στο Web). Θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη όπου θα επιλέξετε «επιτρέπεται στον υπολογιστή να χρησιμοποιήσει την κάμερα και το μικρόφωνο» για αυτή τη σύνδεση. Τέλος εισάγετε το όνομά σας πριν το Join Now (Συμμετοχή τώρα)

 

 

 

a a..a..a..