Νηπιαγωγείο
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Details shows

Ο δρόμος προς την κορυφή

 

«O Δρόμος προς την Κορυφή»

Εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» αφιερωμένη στη βράβευση μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς 

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνουν την εκδήλωση: «Ο δρόμος προς την κορυφή». Στην εκδήλωση αυτή, βραβεύονται οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς. 

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στις 18:30, στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». 

Κατά τη διάρκειά της θα βραβευτούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της Ρόδου που διακρίθηκαν στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «Κangaroo 2017». Επίσης, θα βραβευτούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που κατά το σχολικό έτος 2016-2017 απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Η συναισθηματική ανάπτυξη/νοημοσύνη του παιδιού, βασικός παράγοντας για την επιτυχία στη ζωή»  από την κ. Ελένη Σταυροπούλου, Σχολική Σύμβουλο 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

 

 

 

a a..a..a..