Νηπιαγωγείο
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Details shows

Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης & Τέχνης-Μονοπάτι της Λογοτεχνίας

 

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην «Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης 2018»,
και στο βραβευμένο «Μονοπάτι της Λογοτεχνίας»

«Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης 2018»
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και πολυδιάστατη εκδήλωση ανοιχτή σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές και φίλους του σχολείου μας. Κάθε χρόνο καταφέρνει να συγκεντρώνει μεγάλο πλήθος επισκεπτών οι οποίοι παρευρίσκονται και παραμένουν στις εγκαταστάσεις του σχολείου καθ’ όλη τη διάρκειά της. Αποτελεί την κορύφωση μιας κοπιώδους αλλά και δημιουργικής προσπάθειας που πραγματοποιείται από την αρχή σχεδόν κάθε σχολικού έτους.
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα -στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων- δραστηριότητες μαθητών των ομίλων, αλλά και ερευνητικές εργασίες που έχουν εκπονήσει μαθητές κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους.
Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων στα περίπτερα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν εδέσματα από εταιρείες της Ρόδου, οι οποίες συμμετέχουν ως χορηγοί.
«Μονοπάτι της Λογοτεχνίας»
Ο μαγικός κόσμος του παιδικού βιβλίου ξεδιπλώνεται βήμα βήμα στο πιο δημοφιλές «Μονοπάτι της Λογοτεχνίας». Ένα ονειρικό ταξίδι, γνώσης και ψυχαγωγίας ανάμεσα σε αγαπημένους ήρωες και συγγραφείς. Περιπετειώδεις και απρόσμενες δραστηριότητες, αναδύονται σε κάθε «γωνιά» του σχολικού χώρου.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Μονοπάτι της Λογοτεχνίας» έχει αποσπάσει βραβεία από εκπαιδευτικούς φορείς για τη συμβολή του στην εκπαίδευση των παιδιών καθώς επίσης και για την πρωτοτυπία του.
Επιπρόσθετα, μια πλούσια έκθεση βιβλίου στο χώρο του σχολείου φιλοδοξεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.

Σας περιμένουμε.
Είσοδος Ελεύθερη

Χορηγός: Μελισσοκομική Δωδεκανήσου

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Rodosevents.gr, Rodosreport.gr, dimokratiki.gr, Rodiaki.gr, Iporta.gr

 

 

 

a a..a..a..