Νηπιαγωγείο
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Details shows

…και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης μαθητών, γονέων και κηδεμόνων από επαγγελματίες επιστήμονες στον χώρο της ψυχικής και σωματικής υγείας, σας προσκαλούμε σε ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, στις 12:00, στο αμφιθέατρο «Αρχιμήδης» των Εκπαιδευτηρίων, από τον κτηνίατρο και γονέα του σχολείου μας, κ. Χάρη Παπαγεωργίου.

Το θέμα της ομιλίας του κ. Παπαγεωργίου είναι «…και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα».

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

O κ. Χάρης Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα. Αποφοίτησε το 1982 από την Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και υποτροφία του ΙΚΥ. Πραγματοποίησε τη μετεκπαίδευσή του σε Κτηνιατρική Κλινική στην Αγγλία. Στη συνέχεια, εργάσθηκε ως κτηνίατρος στον τομέα παραγωγής και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. στα Ιωάννινα. Από το 1994 έως σήμερα: Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, υπεύθυνος κτηνίατρος του Κτηνιατρικού Κέντρου Ρόδου. Ένας εκ των εταίρων της «Χ. Παπαγεωργίου - Ε. Μπούκλα Ο.Ε. Κτηνιατρικά Φάρμακα και είδη» που εδρεύει στη Ρόδο. Είναι έγγαμος με την Ευφροσύνη Μπούκλα και έχει τρία παιδιά, τη Μαρία, τον Γιώργο και τον Κοσμά. Τα δύο πρώτα είναι μαθητές στο Α.Π.Θ. και ο τελευταίος μαθητής του γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων μας. 

Δραστηριότητες          

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών πρόεδρος παραρτήματος Δωδ/σου του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Πρόεδρος επί σειρά ετών της Αδελφότητας Ηπειρωτών Ρόδου "Το Σούλι" και ασχολείται επίσης με το ψάρεμα και τη θάλασσα, τον αθλητισμό-μπάσκετ, το καλό φαγητό, τα ταξίδια.

 

 

 

a a..a..a..