Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης & Μαθητικό Συνέδριο

Αποτελεί μια πραγματική γιορτή εκπαίδευσης και καινοτομίας, που περιλαμβάνει Παρουσίαση Εκπαιδευτικού Έργου Ομίλων και Συνθετικών Εργασιών.

Οι μαθητές παρουσιάζουν ομαδικές εργασίες που έχουν εκπονήσει κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους και παίρνουν ρόλο ερευνητή-παρουσιαστή, αναλύοντας δεδομένα, μετρήσεις και συμπεράσματα στην εισήγησή τους.

Οι εισηγήσεις των μαθητών αξιολογούνται από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, σε ειδικά διαμορφωμένα ταμπλό και περίπτερα, δραστηριότητες μαθητών των ομίλων που λειτουργούν στα Εκπαιδευτήρια στη διάρκεια της χρονιάς. Μια ημέρα με ανοιχτές τις πόρτες του σχολείου στο ευρύ κοινό.

Διαβάστε επίσης...

Μονοπάτι Λογοτεχνίας

Ένα ταξίδι γεμάτο χαρά, παιχνίδι και ψυχαγωγία στον κόσμο του παιδικού βιβλίου. Γιορτάζουμε το παιδικό βιβλίο που τόσο αγαπάμε, με το «Μονοπάτι της Λογοτεχνίας» και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λεξιμάνια 

Τα γλωσσικά παιχνίδι «ΛΕΞΙΜΑΝΙΑ», ενθουσιάζουν μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές. Οι γνώσεις που έχουν αποκτήσει κατά τη διάρκεια της σχολικής τους διαδρομής, αποτέλεσαν το έναυσμα για

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »