%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%822

Εγκαταστάσεις & Υπηρεσίες

Καλωσόρισμα Διευθυντή
Οργάνωσης και Διοίκησης

Στα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» έχουμε φροντίσει ώστε οι εγκαταστάσεις που στεγαζόμαστε και οι υπηρεσίες που παρέχουμε να συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός φιλικού, ασφαλούς και παραγωγικού περιβάλλοντος που να ενισχύει την εκπαιδευτική διαδικασία.

Το σχολείο μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους μαθητές και υποστηρίζει τους γονείς και τους εργαζόμενους με τη βοήθεια του τμήματος operation.

To τμήμα operation υπό την εποπτεία του Διευθυντή Οργάνωσης και Διοίκησης έχει ως αποστολή την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών του σχολείου για την επίτευξη των παρακάτω στόχων:

 • Να διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και των μέσων του σχολείου κα τη συνεχή αναβάθμισή τους.

 • Να υποστηρίζει, να κατευθύνει και να αξιοποιεί κατάλληλα το ανθρώπινο δυναμικό των εκπαιδευτηρίων.

 • Να αναπτύσσει τα πληροφοριακά συστήματα και την ψηφιακή διακυβέρνηση του σχολείου με τη χρήση νέων τεχνολογιών και εργαλείων.

 • Να προσφέρει ποιοτικές διοικητικές υπηρεσίες με τη μορφή σύγχρονων μεθόδων και καλών πρακτικών.

 • Να υλοποιεί στρατηγικές admission και προβολής των εκπαιδευτηρίων με την ενίσχυση της επικοινωνίας και της συνεργασίας με τους ενδιαφερόμενους.

 • Να εξασφαλίζει ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις των μαθητών και του προσωπικού με τη σωστή διαχείριση του γραφείου κίνησης και των σχολικών λεωφορείων.
 • Τσίννας Βλάσης
  CFO & Διευθυντής Οργάνωσης & Διοίκησης
  lines-new-color
  back-normal-bluevup2
  new-logo-white

  Εγκαταστάσεις

  Στο εκτεταμένο campus του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», η εκπαίδευση συναντά την καινοτομία σε έναν χώρο, ο οποίος έχει σχεδιαστεί, για να προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό εκπαίδευσης, χαράς και δημιουργίας.
  Στις εγκαταστάσεις μας, συνολικής έκτασης 16.000 τ.μ. και κτηριακών εγκαταστάσεων 5.850 τ.μ., έχουν δομηθεί οι πλέον ασφαλείς και ποιοτικοί χώροι για την εκπαίδευση των παιδιών.
  aerial-2023_final-1_1
  classes
  triangle-white
  41 Αίθουσες Διδασκαλίας
  laboratories
  triangle-white
  10 Εργαστήρια
  library
  triangle-white
  Βιβλιοθήκη και Αναγνωστήριο
  amphitheater
  triangle-white
  Αμφιθέατρο
  theatre
  triangle-white
  Αίθουσα Θεάτρου και Εκδηλώσεων
  fields
  triangle-white
  7 Γήπεδα
  pool
  triangle-white
  Κολυμβητήριο με θερμαινόμενη πισίνα
  ballroom
  triangle-white
  2 Αίθουσες Χορού
  restpoint
  triangle-white
  Εστιατόριο και 2 Κυλικεία
  yard
  triangle-white
  Άνετοι Αύλειοι Χώροι
  classes
  triangle-white
  41 Αίθουσες Διδασκαλίας
  laboratories
  triangle-white
  10 Εργαστήρια
  library
  triangle-white
  Βιβλιοθήκη και Αναγνωστήριο
  amphitheater
  triangle-white
  Αμφιθέατρο
  theatre
  triangle-white
  Αίθουσα Θεάτρου και Εκδηλώσεων
  fields
  triangle-white
  7 Γήπεδα
  pool
  triangle-white
  Κολυμβητήριο με θερμαινόμενη πισίνα
  ballroom
  triangle-white
  2 Αίθουσες Χορού
  restpoint
  triangle-white
  Εστιατόριο και 2 Κυλικεία
  yard
  triangle-white
  Άνετοι Αύλειοι Χώροι
  back-normal-bluevup2
  new-logo-white

  Υπηρεσίες

  back-normal-bluev2
  %cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%86%cf%8d%ce%bb%ce%b1%ce%be%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b1-edited

  Φύλαξη και Ασφάλεια

  Η φύλαξη των παιδιών είναι πρωταρχική μας προτεραιότητα. Με μόνιμο προσωπικό στις πύλες για τον έλεγχο της διέλευσης μαθητών και επισκεπτών, εγγυώμαστε την ασφάλεια εντός του σχολείου.
  Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα για την είσοδο και την έξοδο των μαθητών. Μεριμνούμε για την συνεχή εποπτεία των παιδιών στους εσωτερικους χώρους, στις αυλές και στις παιδικές χαρές. Η αντισεισμική κατασκευή των κτιρίων και τα μέτρα πυρασφάλειας όλων των χώρων ακολουθούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

  Σίτιση με ISO

  Στοχεύουμε πάντα στην υψηλότερη ποιότητα διατροφής και υγιεινής. Oι χώροι εστίασης μας είναι πιστοποιημένοι με πρότυπα ISO 22000..2018, διασφαλίζοντας αυστηρό έλεγχο ποιότητας στο εστιατόριο και στα κυλικεία μας.
  Στο σχολείο μας, αναγνωρίζουμε ότι η ισορροπημένη διατροφή είναι σημαντικό στοιχείο της υγιούς ανάπτυξης των παιδιών. Γι’ αυτό, το μενού του εστιατορίου μας είναι προσεκτικά επιμελημένο από ειδικευμένο διατροφολόγο, ο οποίος εγγυάται την θρεπτική αξία των γευμάτων.

  Η σεφ του σχολείου μας φροντίζει για την αρτιότητα και την την υψηλή γαστρονομική ποιότητα κάθε γεύματος, που είναι παρασκευασμένο για να εξασφαλίζει την ενέργεια και τη συγκέντρωσή των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας.

  %cf%83%ce%af%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-iso-edited
  %ce%ba%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%b4%ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b4

  Κάρτα Μαθητών

  Κάθε μαθητής λαμβάνει, με την εγγραφή του στο σχολείο μας, μια ειδική κάρτα μαθητή. Αυτή η κάρτα προσφέρει πολλές πρακτικές λειτουργίες για την καθημερινότητά τους.
  Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα για να πραγματοποιούν αγορές στο εστιατόριο, το κυλικείο, καθώς και στο βιβλιοπωλείο Pergola. Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να φορτώνουν χρήματα στην κάρτα απευθείας από τον τραπεζικό τους λογαριασμό, εξασφαλίζοντας έτσι ότι τα παιδιά τους έχουν πάντα πρόσβαση σε απαραίτητα είδη. Η κάρτα λειτουργεί ως μέσο διαφάνειας, καθώς οι γονείς λαμβάνουν αμέσως email με λεπτομέρειες για τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν από τα παιδιά τους.
  Για μαθητές με διατροφικές ιδιαιτερότητες ή αλλεργίες, η κάρτα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια. Οι γονείς μπορούν να ενημερώνουν το σχολείο για τις ιδιαιτερότητες αυτές και να μπλοκάρουν την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων.
  Η κάρτα λειτουργεί επίσης ως κλειδί για την πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους του campus, ανάλογα με την ηλικία του μαθητή.

  Συνεχής Καθαριότητα και Υγιεινή

  Η καθαριότητα και η υγιεινή έχουν για εμάς κορυφαία προτεραιότητα. Μια ομάδα υπεύθυνων ανθρώπων φροντίζει για τη συνεχή καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων.
  Μετά το πέρας κάθε διαλείμματος, ακολουθεί αποστείρωση των χώρων υγιεινής. Μέσω QR code, που αντιπροσωπεύει κάθε χώρο, ελέγχεται, σε πραγματικό χρόνο, η συχνότητα καθαρισμού όλων των εγκαταστάσεων.
  %ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b9%ce%bd%ce%aeedit
  %ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b8%ce%b1%ce%bb%cf%88%ce%b7

  Ιατρική Μέριμνα

  Μια έμπειρη νοσοκόμα μεριμνά για τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής και την άμεση φροντίδα σε μικροτραυματισμούς.
  Τα περιστατικά που προκύπτουν εντός του σχολείου, καταγράφονται στην ηλεκτρονική καρτέλα κάθε παιδιού, η οποία είναι προσβάσιμη στους γονείς. Διασφαλίζουμε έτσι μια ολοκληρωμένη και συνεχή παρακολούθηση της υγείας του.

  Ασφαλείς Μετακινήσεις

  ‘Ενας στόλος από 11 σύγχρονα σχολικά λεωφορεία διαχειρίζεται την ασφαλή μεταφορά των παιδιών από και προς το σχολείο. Εξασφαλίζουμε την μέγιστη ασφάλεια στις μετακινήσεις με έμπειρους οδηγούς.
  Οι συνοδοί, από το tablet τους, κάνουν check-in και check-out κατά την είσοδο και έξοδο κάθε παιδιού από το λεωφορείο, για να ενημερώνονται, σε πραγματικό χρόνο, οι διοικητικές υπηρεσίες του σχολείου και οι γονείς.
  Διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την ασφαλή επιβίβαση και αποβίβαση των μαθητών μας, καθώς και χώρους στάθμευσης για τα σχολικά λεωφορεία, τα οχήματα του προσωπικού και των επισκεπτών.
  %ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-option-2