Spelling bee

Το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας διοργανώνει τον διαγωνισμό προφορικού συλλαβισμού αγγλικών λέξεων «Spelling Bee».

Η ορθογραφία για εμάς σημαίνει ότι εργαζόμαστε σε ομάδες για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, αξιοποιώντας το λεξιλόγιο που μαθαίνουμε μέσα στη χρονιά. Συμμετέχουμε σε δραστηριότητες που αξιολογούν όχι μόνο τις ακουστικές μας δεξιότητες, αλλά και τις δεξιότητες σχεδίασης και την ικανότητά μας να αναγνωρίζουμε οπτικές ενδείξεις.

Τα μικρότερα παιδιά συμμετέχουν σε δραστηριότητες που αξιολογούν τις δεξιότητές τους στην ακρόαση, τη γραφή, την οπτική αντίληψη και τη ζωγραφική. Η διασκέδαση συνεχίζεται στις μεγαλύτερες τάξεις, με πολύ πιο απαιτητικές ασκήσεις.

Το παραδοσιακό στάδιο της υπαγόρευσης ακολουθείται από δραστηριότητες σχηματισμού ερωτήσεων, λύσης γρίφων και αναγραμμάτων. Οι μαθητές συνεργάζονται άψογα και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να βρουν τις απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης...

Μονοπάτι Λογοτεχνίας

Ένα ταξίδι γεμάτο χαρά, παιχνίδι και ψυχαγωγία στον κόσμο του παιδικού βιβλίου. Γιορτάζουμε το παιδικό βιβλίο που τόσο αγαπάμε, με το «Μονοπάτι της Λογοτεχνίας» και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης & Μαθητικό Συνέδριο

Αποτελεί μια πραγματική γιορτή εκπαίδευσης και καινοτομίας, που περιλαμβάνει Παρουσίαση Εκπαιδευτικού Έργου Ομίλων και Συνθετικών Εργασιών. Οι μαθητές παρουσιάζουν ομαδικές εργασίες που έχουν εκπονήσει κατά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »